Historie

Netty Undertøy AS ble startet opp juli 1997 under navnet Netty Undertøyspesialisten AS.
Forretningen lå da i Markeveien 2 i Bergen Sentrum.

Drivkraften til å starte en undertøybutikk i Bergen var at daglig leder Berit Torkildsen ønsket å gi et unikt tilbud til kvinner som hadde fått fjernet ett eller begge bryst. Hun ønsket at disse kvinnene skulle føle seg like friske som andre og få samme mulighet som andre kvinner til å komme inn i en undertøybutikk og velge blant ulike modeller av lekkert undertøy.

Det var helt tydelig at Bergen trengte en ny spesialforretning som både hadde den faglige kompetansen og utvalget i undertøy, både for brystopererte og andre kvinner. Netty Undertøyspesialisten AS vokste fort ut av lokalene i Markeveien og flyttet til Vaskerelven 12.

Suksessen fortsatte – og i 2003 åpnet Netty sin andre forretning i Kløverhuset.

Med åpningen av denne nye butikken kan man vel si at butikken gikk inn i en ny epoke.

Innehaver var veldig opptatt av å få en yngre kundegruppe (25-30 år) inn i forretningene.  Netty Undertøy AS måtte da bli et sted hvor de følte seg hjemme.  Mange i denne kundegruppen var vant til å handle i kjederelaterte butikker hvor undertøy og BH’er var utstilt på vegg og ikke i skuff.

Netty Undertøy AS endret profil og erfarte at stadig flere unge damer fant veien til forretningen.  For å appellere enda mer til den nye profilen og la den ”nye” kundegruppen føle seg enda mer hjemme ble det laget en ny moderne og lettere logo.

Helt fra starten av har Netty Undertøy AS stadig utviklet seg videre i tråd med endringer i samfunnet og handelsnæringens rammebetingelser. Derfor nå også en ”ny” nettside som vi håper når mange flere og kan bidra til til å skape en tettere relasjon til eksisterende kunder.  Det er de trofaste kundene som har fulgt oss fra starten av, sammen med vår bransjekunnskap, kvalitet og seriøsitet i forhold til intim mote som har bidratt til at Netty Undertøy AS har kunnet vokse til å bli en av Europas største spesialforretning.

Netty Undertøy AS i Vaskerelven vokste ut av sine lokaler og flyttet til større lokaler i Olav Kyrresgate 39 den 28. august 2008. Dermed har Bergen igjen fått en undertøyforretning i lokalene, som før Netty startet opp, huset Bergens mest kjente undertøyforretning.

Gasellebedrift

Netty Undertøy AS er tre ganger blitt kåret til Gaselle bedrift –
2007, 2009 og 2010.

Denne utmerkelsen går til bedrifter i Norge som har:

  • Omsetning over en million kr
  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Omsetningsvekst hvert år